Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Thursday, 23 June 2011

style rambut hurmmm :)

hey, guys.. sorry la lame dah xupdate blog ni bz ckit.. macam2 benda nak kena wat kan3...
hehhee actually nak cite sal rambut ni...
alaaaaaa...
rambut dah panjang... teringin lak nak rambut pendek balik but still terfikir, saygnye lau rambut ni pendek kan..
sush2 je smpan rambut panjang...
tp sebb aku ni nak potong rambut adalah rambut ni kerap gugur.. kang botak lak xpasal2 kanl.. hahahha :D
lebh baik potong je... haaaaaaa...




nak tahu x style mane ak nak potong... hehehee camnihhhhhhh








haaaaaaaaaaaaa camni la.... still panjang but stylo kan3... suke r tgk ... hehee yela... ak ni pun bukannye cantik sngt.. saje je nak ubah style.. hehe :D 

No comments:

Post a Comment