Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Monday, 13 June 2011

Semangat Baru :)

hey, guys.... yeaaahhhh tajuk cam bagus je kan... hehee sebenarnye bukan ape pun... nak cite sal semangat baru fiqa je.. ok, sem 3 ni membuatkan fiqa rase lebh semangat nak belajr, lebh semangat nak wat something yg leh banggakan mak ayh fiqa... fiqa janji, fiqa dah xnak main2 dah kali ni.. focus untuk study 2 lebh penting kan guys...


heheee emmm so, conclusionnya, xleh la nak malas2 dah g kelas... mgkin pas dah xde boyfriend ni yg wat azam fiqa kuat untuk ke kelas n study lebh ckit.. hehehe memng terbuktikan single is the best.. tetiba lak masuk sal BF ni pehal kan.. hahaha xde kaitan lansung... emmm 




so, kite enjoy... hahhaa
HAVE A NICE DAY KORANG :)






haaaaaaa.. fiqa nak jadi camnila baru best kan... hehehee

No comments:

Post a Comment