Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Bukan Sekadar Kata2 Tapi Kenyataan !!!

Monday, 13 June 2011

Jika Aku Berpeluang :(

emmm cam sedihkan tajuk fiqa ni kan??? emmm jika fiqa berpeluang, fiqa nak je dicintai seorang lelaki yang betul2 ingin mencintai fiqa.. hmmm tp selalu je dikecewakan.. sedihkan...


jika fiqa berpeluang, fiqa nak je hantar mak ayah fiqa cepat2 g umrah... cian diorang umur diorang dah 40 lebh... nanti diorang dah xlarat nak kerjakan umrah n haji dah... 


jika fiqa berpeluang lagi, nak je fiqa tlong mak ayah fiqa cepat2.. fiqa dah xnak sushkan diorang lg tambah2 abah fiqa... abah fiqa ni tabah orangnye... fiqa sayg diorang sngt2... abah xpernah nak berkira n merungut kat fiqa macam2.. fiqa dah bnyak wat salah kat die... bnyak sngt2... abah, ma, along mintak maaf sngt2 kat abah n ma sebb along dah bnyak wat dosa ngn abah n ma...






My beloved MAMA
                   


                                                           my beloved 


                                                            ABAH






jika berpeluang, fiqa nak je bantu adik2 fiqa.. nak diorang study keje best2.... xnak diorang men2 dalam study tambah2 adik laki fiqa... hmmmm fiqa xnak diorang jadi cam fiqa, study main2... syg korang angah n adik




 My beloved ADIK












My beloved ANGAH












ok.... jika fiqa berpeluang lg, fiqa nak wat rakyat malaysia bangga yang fiqa leh jadi kaya diumur yang muda ni.. insyaallah lau fiqa mampu, fiqa akan buktikan pada rakyat MALAYSIA sume k.. tggu taw.... i hope my dreams will come true.....


emmm lastly, jika fiqa berpeluang lg, fiqa nak je naikkan pointer sem ni n smbung study kat luar negara..... nak kasi bangga ckit kat family.. fiqa boleh study kat luar negara.. best kan3... emmmm


k la kawn2 dah habis madah fiqa kali ni.... t takut nangis lak tulis lebih2.... daaaaa kawan2... 

No comments:

Post a Comment